| viky_2470 a întrebat:

Buna as vrea sa va intreb daca stiti sa imi raspundeti am o durere in partea dreapta a abdomenului ma doare fara sa fac nici un efort iau un irubofen si imi trece dar dupa o saptamana si ceva imi apare iar aceasta durere inainte de a imi aparea aceasta durere in partea dreapta a abdomenului eu m-am drogat acum nu mai consum drog credeti ca poate fi de la asta?
sau o fi alta sintoma, dati-mi ori ce sfat numai la medic sa nu ma trimiteti ca nu merg ca imi este frica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Conteaza foarte mult ca ai amintit ca te-ai drogat inainte. Consumul de droguri afecteaza ficatul. De aceea,te rog,mergi la dr. de familie sa-ti recolteze niste analize de sange specifice din care va vedea starea sanatatii ficatului. Si nu mai lua ibuprofen,care este ca o aspirina si nu te poate ajuta,ci dimpotriva, sa-ti faca rau.
De ce ti-e frica de medic? Crezi ca-ti face ceva rau? Medicul este cel care te ajuta la depistarea unei boli si la vindecare, iar daca ai frica de ace...hmmm,parca ziceai ca te-ai drogat! Daca ti-ai injectat drogul si ai fost partas cu prietenii,poate ai luat o hepatita, sau Doamne fereste altceva mai grav. Tocmai de aceea, grabeste-te sa te vada un medic. Cat de frica sa-ti fie sa-ti ia un pic de sange? Fii barbat? a!

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cel mai bun lucru e sa faci un ecograf abdominal si vei afla sigur. Sanatate multa!

Răspuns utilizator avertizat
| JustRally a răspuns:

Daca durerea persista in partea dreapta sub coaste inseamna ca e fierea.
Si pe mine ma doare in partea dreapta, dar numai ca eu am malformatie la rinichiul drept si am colici renale.
Pune-o pe mama ta sau pe cineva din familie sa te palpeze, iar daca te doare in partea dreapta sigur e ceva. Atunci chiar trebuie sa te duci la doctor ca sa vada care e organul afectat.
Bafta >big grin

| viky_2470 explică:

Nu m-am injectat am fumat ciocolata, ciocolata este un drog care te face sa te simti mai freicit si razi ca prostu, acum nu stiu daca e aceasta durere care o am sa fie din cauza ca nu am mai fumat sau sa fie alta sintoma de asta am cerut ajutorul vostru am 2 luni de cand nu am mai fumat nici un fel de tigari sunt fata am 20 ani

| angel34love a răspuns:

Depinde in ce zona a abdomenului te doare. Daca te doare in parte de jos spre sold, s-ar putea sa fie semne de apendicita. Daca e sub coaste, poate fi de la fiere asa cum a zis si JustRally. Totusi, nu inteleg de ce ti-e frica de doctor. Nu iti face decat bine.