Conteaza foarte mult ca ai amintit ca te-ai drogat inainte. Consumul de droguri afecteaza ficatul. De aceea,te rog,mergi la dr. de familie sa-ti recolteze niste analize de sange specifice din care va vedea starea sanatatii ficatului. Si nu mai lua ibuprofen,care este ca o aspirina si nu te poate ajuta,ci dimpotriva, sa-ti faca rau.
De ce ti-e frica de medic? Crezi ca-ti face ceva rau? Medicul este cel care te ajuta la depistarea unei boli si la vindecare, iar daca ai frica de ace...hmmm,parca ziceai ca te-ai drogat! Daca ti-ai injectat drogul si ai fost partas cu prietenii,poate ai luat o hepatita, sau Doamne fereste altceva mai grav. Tocmai de aceea, grabeste-te sa te vada un medic. Cat de frica sa-ti fie sa-ti ia un pic de sange? Fii barbat? a!
Cel mai bun lucru e sa faci un ecograf abdominal si vei afla sigur. Sanatate multa!
Daca durerea persista in partea dreapta sub coaste inseamna ca e fierea.
Si pe mine ma doare in partea dreapta, dar numai ca eu am malformatie la rinichiul drept si am colici renale.
Pune-o pe mama ta sau pe cineva din familie sa te palpeze, iar daca te doare in partea dreapta sigur e ceva. Atunci chiar trebuie sa te duci la doctor ca sa vada care e organul afectat.
Bafta >
Nu m-am injectat am fumat ciocolata, ciocolata este un drog care te face sa te simti mai freicit si razi ca prostu, acum nu stiu daca e aceasta durere care o am sa fie din cauza ca nu am mai fumat sau sa fie alta sintoma de asta am cerut ajutorul vostru am 2 luni de cand nu am mai fumat nici un fel de tigari sunt fata am 20 ani
Depinde in ce zona a abdomenului te doare. Daca te doare in parte de jos spre sold, s-ar putea sa fie semne de apendicita. Daca e sub coaste, poate fi de la fiere asa cum a zis si JustRally. Totusi, nu inteleg de ce ti-e frica de doctor. Nu iti face decat bine.