| Alynaaa3 a întrebat:

as vrea sa va spun ceva :

Eu de mica am avut urechile clapauge... sad. Nu pot spune ca imi place in special sa imi prind parul in coada, totusi, mi-ar placea sa le pot avea si eu normale. Sa imi prind parul vara pentru ca este cald, sa nu ma mai ascund atat.
Cum imi pot convinge parinti sa ma operez? Am 16 ani, as vrea mult sa fac acea operatie. Imi este frica sa le spun, totusi, cum ii pot convinge. Si stie cineva cat costa operatia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AlexBpm a răspuns:

Cred ca varsta ta spune totul despre cum gandesti. Lasa tu urechile cum sunt si nu te mia gandii la tampenii. Altii au fetele mutilate si nu pot face nimic si tu te plangi de urechi ca sunt mai "clapauge"

| Alynaaa3 explică (pentru AlexBpm):

Si ce daca vreau sa nu mai fie clapauge? o gramada de copii si-au facut operatia asta, nu e o tampenie. Si nu e o fita sau mai stiu eu ce. Daca nu vrei sa imi raspunzi la intrebare, ce naiba mai cauti pe aici cu comentariul asta de doi bani!