| Laariss a întrebat:

Buna as vrea si eu niste raspunsuri daca se poate va rog! de ceva timp am niste simptome foarte neplacute care constau in dureri mai puternice ale capului, dureri ale ochilor, intepaturi, nu mai pot sa ma concentrez, ameteli etc am probleme cu ochii pe scurt MIOPIE. Am fost la un control oftalmologic si am dioptriile de -0, 75 doamna doctor mi-a recomandat sa port ochelarii doar cand ma uit la distanta sau permanent, dar pers de la magazinul de la care am cumparat ochelarii a spus ca trebuie sa ii port permanent pentru ca sunt cu minus. Intrebarile mele ar fi : De ce ma tot dor ochii, capul si tot am acele simptome chiar daca port ochelarii este normal? Ce ar trebui sa fac sa nu imi mai creasca dioptriile? sau Ce ar trebui sa fac sa scap odata de aceste simptome nedorite? Ar exista vreo modalitate in care sa imi revina vederea pe care o aveam inainte si sa scap de miopie? Va rog ajutati-ma daca stiti. Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Georgiana0216 a răspuns:

E foarte important sa porti ochelarii, altfel problemele tale s-ar putea agrava mai rau. Probabil si acele dureri de cap si ochi sunt tot din cauza faptului ca nu porti ochelarii permanent. Cel mai bine ar fi sa consulti sfatul medicilor. Probabil ochelarii nu sunt cei potriviti, pentru ca sti cum sta situatia cu spitalele si medicii din Romania. Ar fi cel mai bine sa mai consulti un medic sa vezi el ce ar spune si cu siguranta o sa-ti rezolve problemele.

| Laariss explică (pentru Georgiana0216):

Am inteles, eu cred ca ochii mei sunt foarte extenuati mai ales in uitima perioada i-am fortat la maxim sa zic mai astept un timp sa vad ce sa intampla desi imi este extrem de frica.