| yassmin a întrebat:

Buna as vrea si eu o reteta de slabit urgent peste 1 luna am un botez si sunt nasica si as vrea sa slabesc urgent stiu ca m-am gandit tarziu la asa ceva dar sincer mi-ar placea sa imi pun si eu o rochita frumoasa pe mine si nu orice rochie am tinut pana acum un regim dar degeaba pentru ca nu am slabit decat 300 de grame si eu as vrea sa slabesc vreo 6 7 kg sau cat se poate multumesc frumos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Anche a răspuns:

Eu cunosc persoane care au slabit destul de rapid cu dieta dukan! citeste-o aici! sper sa iti atingi scopul! succes!
http://dietadukan.ro/

| yassmin explică (pentru Anche):

Multumesc mult

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anche):

Da, si apoi s-au ingrasat la loc + ca si-au fortat stomacul.

Merge figura de 2-3 ori, apoi se duce naibii metabolismul, poate asa se invata minte sa tina dieta X sau Y

| Cosmin86 a răspuns:

Du-te la nutritionist. Vezi ce regim iti recomanda si ce suplimente.

Cu dieta X sau Y ( care nu tin cont de metabolism, de stilul de viata, etc. ) nu faci mare lucru.

De cate ori pe saptamana faci cardio sau fitness?

| yassmin explică (pentru Cosmin86):

Merg la sala acum m-am inscris de 2 saptamani si merg zi de zi cate o ora sau doua depinde

| Cosmin86 a răspuns (pentru yassmin):

Acorda si zile de refacere, altfel faci supra-antrenament. 4-5 sedinte / saptamana e suficient.