anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea si eu sa intreb cat de sanatoase sunt produsele din supermarket cele congelate si apoi coapte. Pentru ca la locul actual de munca cam asta este masa mea in fiecare zi + 1 sticla de 500 ml de pepsi rece. Asta din cauza ca nu imi permite timpul mai mult iar acasa nu mananc cine stie ce.

Intrebarea e: sunt sanatoase aceste produse? Te poti imbolnavi daca le consumi pe o perioada mai indelungata (1 an jumate ) pentru ca am citit diverse opinii. Am citit undeva ca au grasimi sintetice pe care stomacul, ficatul nu le pot digerea si poti face cancer decla asta.

Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu sunt foarte periculoase, te poti ingrasa fiindca mananci atat de multe proiduse de patiserie, mai bine iti iei fructe si legume crude si le mananci (nu ai nevoie sa le prepari termic). Insa o sticv; e de Pepsi pe zi este mult mai cancerigena

| Winners10 a răspuns (pentru Brigaela):

Sunt genul care oricat as manca si orice as manca nu ma ingras...

| Brigaela a răspuns (pentru Winners10):

Asadar singurul lucru cu adevarat periculos pentru tine este cantitatea maree de Pepsi. Incearca, pentru inceput sa iti iei doar o sticla mica, de 250 ml si doar in zilele cu sot, in rest band apa.

| Bondarel99 a răspuns:

Nu ai zis ce tip de produs. Te referi la produse de patiserie? Dacă da, cele congelate nu sunt cu nimic mai diferite decât cele proaspete, faptul ca sunt congelate nu afectează cu nimic. Deci dacă e sa îți facă rău îți face rău produsul in sine nu faptul ca e congelat. Și prin rău ma refer la faptul ca au grăsimi așa cum ai zis și tu și s-ar putea sa te îngrași puțin dacă mănânci zilnic, sau dacă mănânci numai astea in fiecare zi atunci e o problema pentru ca organismul tău are nevoie și de fructe și legume, carne și alte lucruri. Dar repet, dacă mănânci aceste produse doar la o masa și nu faci exces nu îți vor face rău.

| Winners10 a răspuns (pentru Bondarel99):

Sunt genul care oricat as manca si orice as manca nu ma ingras

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dupa cum ti am mai zis, sa iti faci probleme mai mari ca bei juma de litru de pepsi pe zi

| DovleacTurbat a răspuns (pentru suntserios):

rolling on the floor Tipic.

| suntserios a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Ce e asa tipic?

| DovleacTurbat a răspuns (pentru suntserios):

Tipul cu intrebarea, nu raspunsul tau. Se vaita de "alimente daunatoare" si el bea juma' de otrava pardon pepsi laughing

| Drimmero a răspuns:

Mai repede iti faci ficatul pasta de la pepsi-ul ala, il bei zilnic si e o doza toxica pentru ficat, dar pana acolo poti sa te trezesti cu o afectiune la stomac de nu-ti mai trebuie toata viata asa ceva/

| GabiDumitrescu a răspuns:

Iti faci organismul praf cu de-astea in 2-3 saptamini, nu e nevoie de o perioada lunga...

| AnonimCuDiploma a răspuns:

Mai bine ai manca niste fructe...Si in loc de sucul ala bagi apa.

| Plesa_Alex_1989 a răspuns:

Ceti pot spune prietene este ca orice se vinde in Romania, ne imbolnaveste doar ce cresti tu sunt bune