| Marry:X a întrebat:

As vrea si eu un pic de ajutor. in primul rand: De cand a aparut gripa porcina in Romania imi este f. frica, nu as mai vrea sa ies din oras( la noi inca nu au aparut cazuri ) si nu stiu simt o teama permanenta. ce as putea sa fac?happy si a doua problema: De obicei cand ma speri chiar si un pic simt ca nu mai am aer, ma panichez, ma ingalbenesc si simt ca lesin...sigh sa va povestesc o intamplare. zilele trecute eram pe scari si am alunecat, dar nu am picat pentru ca m-am tinut, dar m-am speriat atat de tare incat dupa ce am avut simptomele care le-am mentionat la sus am leshin si dupa vreo 30 de sec mi-am revenit. ce sa fac sa scap de stare asta dupa ce ma sperii? vreau raspunsuri cat mai urgente...pls:X:X:X merci:*:*:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Cred ca trebuie sa prinzi mai mult curaj si sa ai mai multa incredere in tine.Si pana la urma, daca se intampla ceva incearca sa depasesti momentul. happy

Bafta:*

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai gindeste-te ca toti murim la un moment dat. De asta nu scapa nimeni. Ce rost are sa traiesti pina mori, cu teama de moarte, in loc sa-ti traiesti viata pina-ti suna ceasul? O sa stai inchisa in casa, de frica sa nu patesti ceva? Pina si in casa poti sa aluneci in baie pe sapun si sa dai cu capu de chiuveta. Sau cine stie ce. Iesi si traiete, nu te mai gindi la prostii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marya.cui ii e frica de moarte a si murit deja.asa ca sa nu-ti fie frica de moarte ci sa iubesti viata oamenii activitatile de orice fel.

| Hmmmm a răspuns:

Exista exercitii speciale pentru relaxare.cauta pe net si vezi daca functioneaza.

| yadora a răspuns:

ATAC DE PANICA... de asta suferi in mom de fata... faci o tragedie din nimica toata si cu asa ceva nu e de glumit. Da o fuga la un medic psiholog pana nu e prea tarziu.

Întrebări similare