Daca ai lesinat in dimineata dinante de lesinul de la intalnirea cu prietenii, sigur a fost de la ce au spus cei de la Urgenta:cadere de calciu.Presupun ca ti-au facut ceva perfuzii.
Sau ai lesinat,in dimineata,de dupa intalnirea cu prietenii?
Motive pot fi multe:cura de slabire,tinuta "dupa ureche",deshidratare, o lipotimie, stres prelungit, tensiune mica, etc.
Am lesinat dupa seara cu prietenii, cura de slabire nu tin. deci din start am eliminat aceasta varianta.
Mergi la medicul de familie,ca sa-ti dea o trimitere pentru analize la un laborator, care are contract cu CAS-ul, ca sa nu platesti nimic. Apoi, o sa vezi care e problema cu lesinul, mai ales ca ai lesinat dupa ce ai fost la urgente.Este si periculos sa cazi asa, din picioare; te poti lovi la cap.
Pentru linistea ta te duci la medicul de familie pentru investigatii.Nici o precautie nu e de prisos cand e in joc sanatatea ta.Ai grija de ea!
Asa am patit si eu, tot cadere de calciu, ar fi bine sa iti faci si analize sau daca nu vrei, poti manca alimente bogate in vitamine, calciu ca sa te ajute.
Deeaandreea9156 întreabă: