| goochee a întrebat:

Aseara aveam putina febra si m-am dus cu niste prietene intr-un club, unde am baut 2 pahare de cognac cu cola si am fumat narghilea. M-a durut capul toata noaptea. Astazi a trecut, insa am o durere in piept care se intensifica cand ma misc sau respir adanc si putin in gat (in gat am deseori). Credeti ca e vina la ce s-a intamplat aseara si va trece de la sine sau e ceva mai serios?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Dervbt a răspuns:

Da, e serios, poti sa mori din asta. De ce pui intrebarea, nu inteleg. Daca tu aveai febra, ai mai si baut 2 pahare combinate cu putina cola, avand in vedere ca esti femeie, rezistenta la bautura scazuta, narghilea la ce te astepti? Fa un control si aia e.

| darrio2007 a răspuns:

Mergi la control la medic. Pe tine te-a deranjat si aerul inhalat cand ai alergat in acea dimineata. Si acum ai bagat fum de narghilea, cine stie ce arome ai folosit. Esti cam imatură.

| IamJoKeR a răspuns:

Fugi la medic, tu ca femeie nu reziști la băutură și plus de asta narghileaua nu ti-a prins bine, consultă un medic imediat!