Roaga pe cineva sa-ti ciocaneasca cu varful degetului zona dureroasa de sub coaste.
Daca te doare la lovire, mergi urgent la medic, probabil ai "aprindere de plamani" luata cu raceala impreuna si trebuie tratat cu antibiotice.
Daca nu te doare la ciocanire, atunci doar ai facut o blocare musculara, iar un masaj local te pune "pe picioare".
Du te urgent la medic sa ti spuna exact ce problema ai pana nu se agraveaza. Noroc!
Cred ca am facut o blocare musculara.Am incercat cu masajul imediat dupa ce m-a luat durerea.M-a linistit putin aseara, dar acum nu mai pot sa misc pentru ca ma doare foarte tare.Nu stiu ce as putea sa fac.La medic nu cred ca e nevoie sa merg.Am inteles ca o asemenea problema poate dura si peste o luna sa dispara. Vreau doar sa stiu cum as putea scapa mai repede.Nu mai pot sa ma ridic, sa ma asez din cauza acestei dureri.
Ce ai patit tu, cel mai probabil, este o nevralgie intercostala, provocata de contractia brusca si violenta a muschilor intercostali. Nu te speria, este ceva ce trece de la sine, dar masajul si intinderea zonei grabeste vindecarea. https://www.topkineto.ro