| Legendaryromania a întrebat:

Aseara cand am stranutat m-am aplecat ca sa pun mainile la gura.Si cand am facut acest lucru,am simtit o durere mare in jurul coastei, mai exact ma doare muschiul acela.De aseara nu mai pot sa ma aplec, abia pot sa ma dau jos din pat din cauza durerii unui muschi din jurul coastei de acolo.Nu ma pricep sa spun exact unde este! Scuze! Ma doare de cand am stranutat,de aseara, si ma misc greu deoarece ma doare rau la spate.Ce sa fac? Nu am mai intalnit o asemenea problemahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Roaga pe cineva sa-ti ciocaneasca cu varful degetului zona dureroasa de sub coaste.
Daca te doare la lovire, mergi urgent la medic, probabil ai "aprindere de plamani" luata cu raceala impreuna si trebuie tratat cu antibiotice.
Daca nu te doare la ciocanire, atunci doar ai facut o blocare musculara, iar un masaj local te pune "pe picioare".

5 răspunsuri:
| PaulaSPFGHJKL a răspuns:

Du te urgent la medic sa ti spuna exact ce problema ai pana nu se agraveaza. Noroc!

| sylviu3777 a răspuns:

TTe duci la doctor si intrebi daca esti gravid

| Legendaryromania explică:

Cred ca am facut o blocare musculara.Am incercat cu masajul imediat dupa ce m-a luat durerea.M-a linistit putin aseara, dar acum nu mai pot sa misc pentru ca ma doare foarte tare.Nu stiu ce as putea sa fac.La medic nu cred ca e nevoie sa merg.Am inteles ca o asemenea problema poate dura si peste o luna sa dispara. Vreau doar sa stiu cum as putea scapa mai repede.Nu mai pot sa ma ridic, sa ma asez din cauza acestei dureri.

| Legendaryromania explică:

Hacktor.O gluma mai buna nu gaseai?

| AlexandruLefter a răspuns:

Ce ai patit tu, cel mai probabil, este o nevralgie intercostala, provocata de contractia brusca si violenta a muschilor intercostali. Nu te speria, este ceva ce trece de la sine, dar masajul si intinderea zonei grabeste vindecarea. https://www.topkineto.ro