| Andya a întrebat:

Buna!happy
Aseara, cand am vrut sa fac dus, am vazut niste pete:-s pe chiloti.Mai galbuie.thinking
Ce este?
P. S.:N-ai nimic frumos de zis? Mai bine nu zici!(:

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexaS a răspuns:

Poti fi simple scurgeri vaginale care le ai mai ales inainte de ciclul mentrual
uite aici cam expicatia asta iti da un doctor

Odata cu instalarea pubertatii fetele constata ca au inceput sa pateze chilotul cu o secretie usor albicioasa care prin uscare lasa un reziduu solid alb – galbui.

In limbaj comun aceasta secretie e denumita scurgere vaginala dar cu toate ca e eliminata de vagin ea provine din mai multe locuri.

Secretia care se afla la nivelul vulvei dupa ce-a fost eliminata din vagin este compusa din secretiile mucoasei uterine, a colului uterin, a vaginului si a glandelor vulvovaginale situate in vestibulul vaginal.

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

De cele mai multe ori nu este altceva decat ce este normal. Poate sa fie mai mult sau mai putin si depinzand de starea de spirit, sau de perioada din ciclu. thinking

| Artemisia a răspuns:

Buna!

Poate ai ceva infectie.
Mai bine ai merge la doctor.

| ascovit a răspuns:

Ochiul si vaginul sunt singurele organe care se "curata singure". Tinand cont de acest fapt nu ar trebui neglijat. Aceasta pata galbuie poate insemna in cel mai probabil caz din cauza ciclului vaginal. :-) Acesta te poate "anunta" de apropierea ciclului menstrual. Dar poate fi si o infectie:-).

Dar pentru. a te "usura" ai putea merge un medic.:-)

| nuta a răspuns:

Raceala sau infectie
du-te la ginecolog

| WTFuck a răspuns:

Nu stiu

| AngelaZero a răspuns:

S-ar putea sa fie doar o secretie vaginala normala. dar mai bine mergi la un ginecolog, vorba lui kryssy