Poate fi si de la oboseala si de la lipsa de calciu sau de magneziu.Si pe mine ma inteapa inima des dar nu mi-a gasit nimic la inima la control. Cert e ca si energizantele si cola afecteaza si cauzeaza intepaturi si puls mai mare si chiar tensiune.Eu cand beau cola, am pulsul mare si tensiunea mai crescuta.Incearca sa bei altfel de suc, fara cofeina daca nu te poti abtine..Sanatate
"cand fumez sau depun efort fizic mare imi bate inima tare,,,, decat ar trebui"
cred că ar trebui să lași medicul să facă constatarea, fă-i o vizită
Lasa tigara, cola si viziteaza din nou un doctor sau mai multi. Mereu primul doctor o sa iti zica ca esti perfect sanatos, dar durerile nu sunt degeaba.
Durerile nu stiu daca sunt de la inima sau de la sani pentru ca, cum am mai zis am si dureri si ma mai inteapa sub sani. Si inima nu ma doare incat sa nu mai pot de dureri. Tin cateva minute dar dupa trec. Insa ma gandeam sa fac o vizita pe la doctor si chiar daca nu am nimic, sa fiu eu 100% sigura
Mie medicul mi-a spus ca e imposibil sa te doară/înțepe inima, pentru ca este un mușchi. Ceea ce pare a fi durerea de inima, este de fapt o durere in zona inimii, de la poziția incorecta. Deci poți sa te liniștești cu asta. Acum, evident ca toată cofeina, energizantele, Coca-cola nu îți fac bine și ar trebui sa iei in considerare sa le mai elimini. Nu trebuie sa ajungi la spital in ultima condiție posibila, ca sa îți dai seama ca sunt dăunătoare!
Deeaandreea9156 întreabă: