Te rog, mai gandeste-te la ce ai facut si dupa scrie din nou.
Ai fumat iarba? Nicio problema(pentru noi), suferi.
Fara doctor si nici sfatul parintilor nu faci nimic.
Data viitoare ai grija sa nu te si spanzuri ca vad ca multor plozi redusi la minte le trec prin gand sa testeze "senzatiile" pe care drogurile le ofera.
Sper ca maine sa reusesti sa iti amintesti o doaga din ce probabil (si sper) ca ai invatat avand in vedere ca unii neuroni d-ai tai inevitabil au murit.
Saraca de tine, te strici la 14 ani si inca stai cu frica parintilor.
Macar erai consitenta de efecte?
Eu cred ca tu ai fumat. Nu a fumat niciun prieten. Tu cunosti toate simptomele si acum esti stresat fiindca te ai drogat. Atunci probabil ca te simteai bine. Nu mai consuma ca ajungi pe la doctor! Ferește te de consumatori si vânzători sa nu ai probleme cu poliția! Părinții nu vor afla cata vreme nu mai bagi in tine substanțe interzise.
Hello,
Efectul trece de la sine in ceva timp. Iesi, plimba-te, stai la aer curat si o sa fie ok. Ia-ti o inghetata, un suc ceva sa-ti treaca starea de greata.
"Ai tras pe nas" fara sa vrei.
Nu e de speriat, dar sfatul meu ar fi sa nu-ti mai insotesti prietenii la activitati pe care nu vrei sa le experimentezi.
Pune pe abdomen o compresa cu spirt sanitar.Mananca putina lamaie pentru greata. Pune-te cu compresa in pat acoperita.Pt ca compresa trebuie sa iti incalzeasca abdomenul. Sfatul meu nu inlocuieste tratamentul unui medic. Daca vezi ca ti'e rau du-te la un medic, ca sa poti maine sustine examenul.Si ar trebui sa nu mai participi la astfel de intalniri.