Sa nu te iei dupa copii la aceasta intrebare ca poate iti da un medicament care nu e petru asta! Mai bine intreaba medicul farmacist!
Aciclovir pastile si unguent, si eu am probleme cu herpesul si asta ma ajuta sa imi treaca mai repede
Da-ti cu crema de galbenele! Crede-ma si eu am avut si mi-a trecut cu crema de galbenele!
Frate exact asa am patit si eu aseara m-am culcat si azi dimineata poc herpes.
Herpesul este o infectie in buza si apare atunci cand organismul iti este slabit. Bea apa multa pe parcursul zilei, mananca fructe si organismul o sa lupt singur si o sa se traga.
Pune tot timpul saliva cu limba pe el.
Daca crezi ca te iau la misto cu saliva, gandeste-te putin, caini cand au o lovitura sau ceva se ling pe locul respectiv si se vindeca. asa e si la om.
ti-am zis ''tratamentele'' astea mai ''babesti'' pentru ca cu creme herpesul este doar uscat si impins la loc in buza, nu este distrus.
Sanatate si buze faine!
Cineva ti-a zis de saliva eu nu te sfatuiesc pentru ca asa e posibil sa se extinda herpesul. Crema de galbenele, aciclovir crema (nu lua pastile). daca te duci la farmacie ai o gramada de solutii. Daca totusi nu ai bani sa dai pe tot felul de unguente, da cu pasta de dinti de cate ori poti. Ideea e ca nu trebuie sa lasi sa se usuce, da cu orice ai pe acasa. Iti va trece in cateva zile, mai repede nu prea ai cum