| Fumiko a întrebat:

Buna,aseata dupa ce m-am spalat pe dintii si m-am uitat putin la ei am avut un soc foarte mare sa vad ca gingiile de sus din partea stanga si dreapa au inceput sa-mi acopere maselele.Gingia e tare si de culoare normala si cand ma spal pe dinti imi sangereaza.
Eu port aparat dentar sus si imi este frica sa nu-mi pice fiindca mi-a ajuns pana acolo.
Ce este si ce pot sa fac?

Eu din 1-15 august am fost la spital la tratament,am scolioza, iar acolo apa nu era curata.Inainte nu am observat sa fie ceva neinregula cu gingiile doar de cand am venit.
Funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca porti aparat dentar inseamna ca mergi destul de regulat la dentist. Nu cred ca e asa de greu sa il intrebi

| Andreea278 a răspuns:

Probabil sunt imflamate.Foloseste Parodontax, Lacalut si Sensodyne pentru sangerare.

| TheLifeIsGood a răspuns:

Poate spălatul pe dinți nu e prea eficient. Eu zic să te speli pe dinți foarte bine, ca gingiile să nu se inflameze. Ortodontul la care umbli ar putea să îți spună mai multe, eu tot ce pot sa îți zic este să nu te oprești din periat dacă începe să curgă sânge. Asta mi-a spus și mie. Majoritatea oamenilor se sperie dacă le curge sânge când se spală pe dinți și se opresc. Baftă!