| xCasi a întrebat:

Asi ave o mica problema. Odata prietena mea cea mai buna a venit la mine peste noapte. Dimineata cand ne-am trezit Ea fara sa vrea sa pieptenat cu pietptenul meu personal deoarece la confundat cu al ei (ea are o problema ii pica foarte rau parul) apoi la lasat la oglinda. Dupa 5 min m-am pieptenat si eu cu acelasi piepten. Oare e posibil sa imi pice si mie parul ca si ei? Adica m-am speriat foarte tare. Am inpresia ca parul meu e din ce in ce mai subtire, desi cand pica la fel de putin par ca inainte. Cand imi dau jos clama de par de aceasta sunt agatate 2-5 fire de par. Sunt foarte speriata. Am inpresia ca parul mi se subtiaza dar totusi nu pica aproape de loc. Poate fi rodul imaginatiei mele din cauza ca sunt foarte speriata? Sau pot sa iau si eu boala de la prietena mea? Va rog ajutati-ma! Si daca asi folosi ulei de ricin m-ar ajuta cumva? Daca da cum se aplica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Pentru inceput ar fi indicat sa inveti sa scrii corect!
In ceea ce priveste piaptanul, nu ai luat nici o boala, paduchii se pot transmite asa insa de la paduchi nu iti cad parul. Cel mai probabil parul cade din cauza unor probleme interne, de exemplu lipsa unor vitamine si atunci practic nu ai ce boala sa iei, e un dezechilibru in organismul pretenei tale care evident nu se poate transmite si e normal la o pieptanare sa pierdem cam 10 fire de par si la spalare 50. Relax

| khwewljewew a răspuns:

Nu iti pica parul laughing nu are nicio treaba una cu alta. Asta e doar in imaginatia ta. Normal la fiecare pieptenare ti se mai rup fire de par, ca deh'... asa-i normal.

| ForFun a răspuns:

Nu are cum e doar imaginatia ta.Si uleiul de racin accelereaza cresterea parului si face firul de par mai rezistent.

| floaredecolt03 a răspuns:

Eu iti sugerez sa nu imprumuti obiectele personale gen pieptene pentru ca se poate transmite boala la tine si incet sa ai si tu probleme acum e posibil sa fie doar imaginatia ta nu te mai gandi dar pe viitor ai mai multa grija chiar daca iti este prietena asta nu inseamna ca are voie la tot ce iti apartine... uleiul de ricin e foarte bun pentru par aplica l caldut si de asemenea uleiul de masline este bun