| Ana19993 a întrebat:

Asi vrea sa-mi pun aparat dentar dar fix.Am avut mobil dar nu mi-a placut.Pe timp de noapte imi pica si nici nu a avut nustiu ce rezultate.Asi avea nevoie de niste sfaturi.Cam cat costa (in Arad in special), si daca e diferenta de pret daca am doar 2 dinti care trebuie intreptati.Azi merg la dentist sa vorbesc si cu el dar asi aprecia daca m-ar sfatuii cineva care a avut deja.Multumesc.Fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| vera20dutu a răspuns:

Si eu ma duc saptamana viitoare sa imi pun aparat dentar fix.Dentistul meu mi-a prezentat 3 feluri de aparate: unul metalic care costa 1.000 lei(10 milioane in banii vechi), unul ceramic 1.500 lei (15 milioane) si unul de safir care costa 2.300 lei (23 de milioane) dar dentistul a mai spus ca toate fac aceeasi treaba, diferenta este de estetica cel metalic este cel mai vizibil, cel ceramic se vede mai putin iar cel din safir este aproape invizibl

| Ana19993 explică (pentru vera20dutu):

Aha, multumesc.Si in ce localitate sau judet mergi?

| Ana19993 explică (pentru vera20dutu):

Pentru ca mie mi-a spus dentistul ca 1500 de lei. Dar am uitat sa intreb ce tip.Mie nu-mi pasa ca se vede sau nu.Mi se par asa de inocente fetele cu aparat, nu stiu de ce laughing Deci imi e indiferent.Multumesc de raspuns. Fundita :*

7 răspunsuri:
| moniii5 a răspuns:

Costa 800 lei numai partea de sus!

| Ana19993 explică (pentru moniii5):

800 de lei? Unde? :o Eu numai ce am ajuns de la dentist si mi-a spus ca costa 1500 la Arad.

| moniii5 a răspuns:

In ploiesti...mare departare.big grin

| RoxxMalikHemmings a răspuns:

Depinde.
Eu stiam ca 20 milioane cel fix si cel mobil 22.
Funda?

| Ana19993 explică (pentru RoxxMalikHemmings):

Cel mobil e mult mai ieftin decat cel fix.Probabil te-ai incurcat.