| mara11654 a întrebat:

Buna:*...Asi vrea si eu sa imi recomandati ceva pentru regenerarea firului de par..sa nu mai cada si sa fie mai des.happy
Va rog sa fie ceva bun si nu de proasta calitate sa imi cada tot parul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| justlovee a răspuns:

Aceasi problema o aveam si eu, dar de ceva timp folosesc o masca pe care o prepar din galbenus de ou si ulei de masline, dupa ce am inceput sa-mi fac aceasta masca, parul nu mai imi cade ca inainte, e mai matasos si nu mai mi se ingrasa. Sper sa dea rezultate si la tine.Succes!happy

6 răspunsuri:
| PandaEcrazy a răspuns:

Foloseste elseve pentru ca acesta iti regenereaza parul de la radacine, dar daca ai varfuri despicate acestea se pot extinde, ingreunandu-ti parul si reducandu-i volumul. trebuie sa-ti scurtezi parul pentru a scapa de varfurile despicate si dupa pori folosi elseve

| MihaelaStyles a răspuns:

Eu folosesc Head&Shoulders si este foarte bun, si eu am avut aceeasi problema si nu mi-a m-ai cazut parut si il si face voluminos si moale. Ti-l recomand cu mare incredere! happy

| trishhh a răspuns:

Da,eu folosesc elseve, pentru par cu tendinta de cadere, culorile negru si rozhappy

| AdryE a răspuns:

Gerovitalbatting eyelashes e foarte bun!

| MihaelaDart a răspuns:

Nu-ti recomand cele Elselve, Head&Shoulder ori alta minunatie care promit ca ar face si de fapt nici un efect nu se vad din ele.

Folosestie produsele bio, precum uleiul de keratina sau keratina lichida pe care le gasesti la plafar, stopeaza caderile de par. Este produs natural si fara sa-ti faca rau scalpului si parului.

Foloseste de 1-2 ori pe saptamana, efectele se vad in timp.

Intre timp poti folosi uleiul de ricin si uleiul de masline, aplica-le pe par si stai cat de mult poti, 30min-1-2 ore. Spalate cu sampon pe baza de Keratina pe care-l gasesti in farmacie, de exemplu Klorane. Samponul este scumpicel, eficient si foarte calitativ. Folosindu-l numai tu iti ajunge circa 4-5 luni.

Un alt factor pentru caderea parului este poluarea, stresul de peste zi, alimentatia etc. Consuma fructe, renunta la prajeli, grasimi, genul mancarurilor de fast-food, poti lua vitamine ce ajuta si la imbunatatirea pielii, unghilor si parului.

Bafta!

| silvius162003 a răspuns:

Buna,

Poti interveni atat la interior cu ceva vitamine, si la exterior cu o hrana pentru par si un sampon bun.
Eu folosesc masca + un sampon corespunzator tipului de par
http://www.amway.ro/product/5070,satinique-intensive-repair-masque
Pentru mai multe detalalii email : silviu_office@yahoo.com sau skype: silviu_office