| MariaIoana a întrebat:

Asta seara am avut 3 cliente, la coafat. Culmea, la ultima... exact cand mai aveam maxim 10 suvie, am scapat ondulatorul, iar eu...decat sa cada pe pieptul clientei(ii faceam parul din fata), l-am apucat cu mana. A fost fractiune de secunda, caci imediat l'am apucat cu mana stanga de maner, insa tarziu. Dreapta e varza, palma si degetele mi's pline de basici, ma ustura, ma doare, ma arde, ma chinuie.Auuuuu, ma pis pe mine de durere.crying(( Nu pot nici sa indoi degetele, nimic.
Degeaba mi-am pus albus de ou, ca tot ma doare ingrozitor de rau.
Ce sa mai fac?
Help pls

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Du-te la chirurgie, ai nevoie de toaleta plagii si de pansament steril. Daca e asa de rau cum zici, s-ar putea sa-ti indice si antibiotic. Sanatate!

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Stiu cum te simti,aseara m-am facut cu placa,si am apucat cu mana stanga de placa,am uitat ca era incinsa,si tot degetul e varza sad,si putin pe palma.
I-am zis mamei si mi-a dat miere,si nu ma mai durut,apoi am pus comprese cu apa ca sa nu se umfle,dar tot rosu e,chiar daca basici nu sunt,cand ating ceva ma ustura rau.
In cazul tau, mergi la farmacie, si pana ajungi pune pe o batista 3-4 cuburi de gheata,sau apa rece, si tine batista pe basici.
Mergi repede la farmacie, si arata-i ce ai la mana.

| Liquify a răspuns:

Du-te la urgente in orasul in care stai. S-ar putea sa ai arsuri mai grave decat crezi, plus ca se poate sa se infecteze. Acolo o sa iti spuna exact ce sa pui, daca nu te va pansa medicul de garda.

| GeorgeAlexandruuu a răspuns:

Du-te la doctor. in acest caz o sa iti puna niste creme de arsuri. sau cumva daca ai u pe acasa. eu m`am ars acum 1 an cu niste petarde si mi-am dat cu crema de soare( ceva de genu, era un gel) si in 3 zile era totu bine. Sanatate