anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astăzi, 07.01 mi-a venit menstruația și sunt foarte panicata datorită faptului ca in data de 28.12 mi s-a încheiat. Este normal sa îmi vina din nou menstruația după doar 2 săptămâni? Am vreo problema medicală? Va rog sa ma ajutați ????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Nu neapărat normal, dar se mai poate întâmpla uneori să apară o dereglare de genul ăsta. Dacă în următoarele 2-3 luni revine la normal, nu e motiv de panică. Dacă nu...nici atunci nu e motiv de panică, dar e motiv de mers la medic.

| Cksihja a răspuns:

De unde știi sigur că a venit menstruația, poate fi o altă scurgere de sânge, deci ar trebui să mergi la medic pentru a afla mai bine care e problema, scurgerile de sânge indiferent de unde au loc indică o problemă care se poate agrava dacă nu este descoperită la timp.

| Icyyy a răspuns (pentru Cksihja):

Pentru ca am acele crampe menstruale, de asta am bănuit ca este din nou menstruația. Mai ales pentru faptul ca prima data in perioada ce am menționat-o înainte, a durat 4 zile și nu 7+ ca de obicei.