| doinitsaandronic a întrebat:

Buna
astazi am auzit ca daca bei multa apa foarte des slabesti.
Ce parere aveti despre asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Este adevarat ca daca bei multa apa plata te ajuta sa slabesti dar trebuie tinut cont si de alimentatie

| price a răspuns:

De fapt este un efect invers...nu iti potoleste setea ci iti provoaca senzatia de saturatie astfel vei manca mai putin si ajuta la eliminarea toxinelor, daca bei apa inainte de masa in 1 luna vei vedea efectul(bea 1 litru inainte de masa sau macar 800 mll

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E imposibil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da..si eu stiu chestia asta cu apa ...sincer eu cerd ca e adevarata...a incercat sora mea si a slabit, bineinteles a tinut si un fel de dieta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija totusi cata apa bei. Eu am baut o perioada 5-6 litri de apa pe zi si mi s a dilatat stomacul. Din fericire am observat acest lucru la timp si l am reparat imediat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Da este adevarat, iti da o senzatie de satul.
Te pup!

| Hevnoraak a răspuns:

Dacă vrei să îți distrugi rinichi bea apă la greu.

| Almássy a răspuns (pentru Hevnoraak):

O terog! daca nu bei apa multa nu elimini toxinele si ai sa ai niste rinichi ca vai de ei! rinichii sunt facut pentru apa nu pentru toate prostiile de sucuri!

| Hevnoraak a răspuns (pentru Almássy):

2L în general, 4-5 în cazul expunerii la căldură. Dacă bei mai mult de 6 litri de apă într-o zi apar complicații.

| thewomaninwhite a răspuns:

Este adevarat daca bei multa apa vei observa ca nu prea iti mai este foame iti da o senzatie de plin si astfel nu mai simti nevoia sa mananci

| Tlbi a răspuns:

Este adevarat, pentru ca iti umpli stomacul aiurea si ai senzatia ca esti satul/a.

| icEmaN10 a răspuns:

Apa ajuta asta e certwinking Da daca bei apa de ex 2L si mananci de te spargi cu siguranta nu ajutawinking
Apa ajuta la eliminarea "toxinelor"

| Roxiii13 a răspuns:

Da! E adevarat daca bei apa slabesti. Dar trebuie ca sa bei apa pe stomacul gol doar atunci slabesti. Sau si daca bei foarte multa apa.