Fiind sigilate, e imposibil sa le fi folosit la altii. Stai linistita, nimeni nu face vaccinuri la doua persoane cu aceeasi seringa.
@DenysIsa,
Vaccinul ti-a fost facut cu seringa de unica folosinta, sigilata --- pentru fiecare copil vaccinat se foloseste o seringa, cu ac atasat, de unica folosinta! Nu este justificata temerea ta atata timp cat vaccinul ti-a fost administrat de o persoana calificata in domeniul medical(asistent, medic ). Nimeni nu-i nebun sa riste o condamnare pentru o simpla injectie!
Pai trebuia sa fii atenta si sa se desfaca in fata ta seringa cu ac steril.Eu asa am facut! Cand e vorba de sanatatea ta trebuie sa lasi rusinea la o parte.Nu avea cum sa "sigileze acele" ci intrebarea corecta era daca foloseste ace sterile.Informati-va ma si voi ca toata ziua stati pe net.Macar informati sa fiti!
Nu cred ca o doctorita in ziua de azi e atat e inculta incat sa nu stie de riscul de a face injectii cu ace nesterilizate.
Stai calma, nu are voie sa iti faca vaccin cu acelasi ac.Sigur stie ea ce riscuri sunt, nu it face griji!