| PatiPatrice a întrebat:

astazi am facut vaccinul anty POLIU ma rog, eu cred ca eram racita atunci, am intrebat-o pe doamna doctorita daca a sigilat acele si a zis ca da, dar daca le-a folosit la alti copii? Ce ma fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiind sigilate, e imposibil sa le fi folosit la altii. Stai linistita, nimeni nu face vaccinuri la doua persoane cu aceeasi seringa.

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Stai linistita, sunt convinsa ca ti s-a facut vaccinul cu ac si seringa sterila.

| alessia5158 a răspuns:

@DenysIsa,
Vaccinul ti-a fost facut cu seringa de unica folosinta, sigilata --- pentru fiecare copil vaccinat se foloseste o seringa, cu ac atasat, de unica folosinta! Nu este justificata temerea ta atata timp cat vaccinul ti-a fost administrat de o persoana calificata in domeniul medical(asistent, medic ). Nimeni nu-i nebun sa riste o condamnare pentru o simpla injectie!

| alexeanca a răspuns:

Pai trebuia sa fii atenta si sa se desfaca in fata ta seringa cu ac steril.Eu asa am facut! Cand e vorba de sanatatea ta trebuie sa lasi rusinea la o parte.Nu avea cum sa "sigileze acele" ci intrebarea corecta era daca foloseste ace sterile.Informati-va ma si voi ca toata ziua stati pe net.Macar informati sa fiti!

| linx a răspuns:

Are dreptate Raymond nimeni nu s-ar risca stai linistita.

| Raymond a răspuns:

Nu cred ca o doctorita in ziua de azi e atat e inculta incat sa nu stie de riscul de a face injectii cu ace nesterilizate.

| fataaaa a răspuns:

Stai calma, nu are voie sa iti faca vaccin cu acelasi ac.Sigur stie ea ce riscuri sunt, nu it face griji!