| Razvan_2188 a întrebat:

astazi am fost la dentist si l-am intrebat de ce nu pot respira noaptea pe nas si cei doi dinti din fata sunt cam mari, parintilor le e firca sa nu cumva sa se deformeze dantura de la respiratul pe gura, dentistul a zis ca e posibil sa fie deviatie de sept. Mi-e tare frica de operatie nu m-am operat niciodata de nimic si vreau sa stiu cum e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Du-te la un ORL-ist sa-ti puna un diagnostic corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Nu stiu eu ce ti-a zis medicul, dar cu siguranta ai polipi si de aceea nu poti respira pe dinti. Operatia dureaza 5 minute.Te adoarme si dupa aia cand te scoli poti respira mai bine si te va durea un pic gatul de la operatie.Este bine sa-ti pui aparat dentar daca ti se deformeaza dinti. Sper ca ti-am fost de folos si o zi cu zambet sa ai! happy

| XOXOyoXOXO a răspuns:

Nici eu nu pot respira noaptea pe nasbig grin

| ORGiGii_1610 a răspuns:

Nu te speria.
nu o sa simti nimic.
Eu personal nu am facut operatia. Dar cunosc o fata de 6 ani care a facut-o. Daca a avut curaj ea de ce sa nu ai Tu?; D

| Razvan_2188 explică:

Va multumesc, mai astept raspunsuri, pe 26 iulie am programare la ORL

| Razvan_2188 explică:

Apropo eu am fost pe la 10 ani operat de polipi, se pare ca s-au refacut (cred) acum am 16 ani