| Georgiana69 a întrebat:

Bună, astăzi am fost la sală de fitness pentru prima dată și am lucrat picioarele, tot felul de exerciții pentru picioare… acolo nu am avut nicio problemă, dar când am plecat m-a luat o amețeala care și acum după 4 ore de atunci încă o am. menționez ca mi am făcut analize la inimă și nu am nimic, oare de la ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Te-ai fortat prea mult din prima. Încearcă să dormi si sa mananci echilibrat. Nu ai anemie?

| Georgiana69 explică (pentru annonimaaaa555):

Nu știu dacă am. dar știu ca dacă mă ridic brusc din pat amețesc și mi se pune negru în fața ochilor pentru câteva secunde, e cel mai posibil să am?

| Georgiana69 explică (pentru annonimaaaa555):

Dar nu m-am forțat prea tare să știi happy

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Georgiana69):

Da,e posibil. Eu zic sa ceri trimitere de la medicul de familie la o analiza de sânge.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Georgiana69):

Poate tu nu ai simțit asa, dar corpul tău ți-a dat alt feedbackhappy