| eudoareuuuu a întrebat:

Buna astazi am mancat o protie la restaurant cu cartofi paii sos salata carne de pui si ce mai era pe acolo am mai mancat si o punga de jeleuri si o bagheta dinaia cu susan si un iaurt oare se pune pe mine ma ingras rau? eu nu am mai prea mancat asa mancare am manacat mai multe ciorbe si din astea pentru ca vreau sa slabesc dar ca am mancat atata astazi ma ingras? aa si o sticla de suc l; al 0.5 l am baut puppy dog eyes?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| StefanChriss a răspuns:

JESUS! Cum sa manaci cartofi prajiti daca vrei sa slabesti? O.o Trebuie sa renunti la fast-food, dulciuri(inclusiv suc!), fara prajeli, mai ales nu cartofi prajiti, fara paine. Ai voie sa mananci carne de pui sau peste, salate, fructe proaspete si bea apa. Mergi si la sala si faci cardio. In felul asta intr-o luna dai jos 5-6 kg, poate chiar mai mult laughing

| doctoressa a răspuns:

Iata cateva sfaturi ce te pot ajuta sa iti constientizezi obiceiurile alimentare si sa actionezi in consecinta.
http://www.i-medic.ro/articole/slabeste-sanatos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia sa te gandesti la asta inainte sa mananci atatwinking.
Da, se pot depune grasimi, mai ales de la cartofi prajiti, carne, jeleuri si ce mancare cu multe calorii ai mai consumat tu pe acolowinking.
Fa sport!

Răspuns utilizator avertizat