| Woodpecker12 a întrebat:

astazi am tras patru fumuri de tigara si am avut stari de lesin si greata.Țin sa precizez ca am 15 ani, stau foarte bine cu analizele si am pațit acelasi lucru acum cateva luni.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lola05 a răspuns:

Te mănâncă-n fund pe tine să te apuci de fumat! Vezi că nu-ți face bine, vezi că te simți rău, dar totuși insiști. De ce, mă rog? Vrei să fii cool? Vrei să fii ca toate celelalte oi din turmă?
Felicitările mele! Dacă insiști în continuare, ai să ajungi să plătești o groază de accize și taxe ca mulți alți fraieri, iar mai apoi ai să bagi și în buzunarele medicilor și ai corporațiilor farmaceutice. Ești tare.
Eu zic să-ți asculți mai bine corpul și să-ți vezi de treabă. Ai mult mai multe opțiuni plăcute, inteligente și sănătoase în viață decât țigara. Spre exemplu, să fii sportiv e mult mai cool decât să fii fumător.

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna happy
Inseamna ca iti dauneaza fumul de tigata!
Asta ti-ar putea da de gandit si sa meditezi bine ce ai de facut!
O seara buna happy

| Fatamuntilor a răspuns:

Intr-o tigara se afla o sumedenie de subtante novive.Probabil esti mai sensibil la una sin ele.
Lasa tigarile, vezi bine ca nu sunt bune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Varsta extimata petnttru fumat este 18 +

| Woodpecker12 explică:

@MarcrlineSykes

| Woodpecker12 explică:

@MarcrlineSykes intrebarea mea nu prea are legatura cu raspunsul tau.