| ZoltanZoltan a întrebat:

Astazi cum am jucat baschet a suflat vantul foarte tare si mi-a intrat in ochi ceva negru si am ajuns la baie sa imi scot ce mi-a intrat si am tras pleoapa sa vad daca e sau nu si a fost. Dupa m-am spalat bine pe mana si am luat un betisor de urechi l-am udat si am tras pleoapa din nou si nu mai era acolo, sunt sigur ca ii acolo pentru ca nu prea avea cum sa iasa.Ce imi recomandati sa fac? Si nu stiu de ce dar mereu imi intra ceva in ochi de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"am luat un betisor de urechi l-am udat si am tras pleoapa...Ce imi recomandati sa fac?"

e o situație cdelicată, cere de la medicul de familie o trimitere pentru un rmn

| Anuket a răspuns:

Ochii se mai curăță și singuri. Dacă nu te deranjează ochiul nu ai de ce să te îngrijorezi. Când îți mai intră ceva în ochi, scoți o lacrimă și se curăță.