| OanaTeodora03 a întrebat:

Astazi la scoala,un coleg mi-a dat cu degetul in ochi, din greseala.Problema mea e ca acum ochiul meu este intre-deschis,adica celalalt e mai mare ca el, iar la fiecare 5-10 minute incepe sa imi lacrimeze si sa ma usture.Nu avem la scoala cabinet medical,iar parintii mei sunt plecati, si vin doar in 2 zile.Ce fac pana atunci? Ce as putea avea?

Dau funda! E urgent

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai un traumatism ocular. Care poate fi minor si sa treaca in 10 zile de la sine, sau poate fi major si sa duca chiar la orbire fara tratament. Nu poti sti fara medic. Du-te la urgenta, chiar daca esti minor, chiar daca nu te insoteste nici un adult. Te vor consulta fiindca reprezinti o urgenta majora de oftalmologie, pana la stabilirea diagnosticului clar.

3 răspunsuri:
| Ioana_Diana_1999_ObuQ a răspuns:

Ar putea fi o zgarietura, încearcă sa nu atingi sau sa freci ochiul. Am pățit și eu, este normal sa lacrimeze. Totuși dacă nu trece pana mâine, mergi pe la doctor!?

| OanaTeodora03 explică (pentru Ioana_Diana_1999_ObuQ):

Mersi mult, poate fi o zgarietura, m-am tratat cu ceai de musetel, si deja ma simt mai bine.acum e doar putin rosu