Daca nu ti-a ramas acum in mana nu ai de ce sa te sperii. Pune niste sare si ai grija.
Daca nu, consulta medicul de familie, oricum nu e nimic grav.
http://sanatate.acasa.ro/......36007.html
Bafta!
Trebuia să pui sare pe rană, imediat. Du-te oricum la medic, cine știe ce se poate întâmpla, mai ales dacă îți este frică. Oricum, este normal să ți se umfle degetul și mâna, și dacă s-a întâmplat asta, e normal că nu prea mai poți să strângi mâna, e din cauza umflaturii. Nu este ceva grav, este ceva normal.
Dar, totuși, am o întrebare: ai scos acul din deget?
Nu m-a intepat o albina.Ci o viespa.Nu sunt sigura de ac.Dar stiu ca nu mai este acolo.Din cate imi aduc aminte l-am vazut pe mana si l-am dat jos.Dar nu sunt sigura Oricum acul nu este in deget.
Hm, foarte bine. Oricum, du-te la medic, nu se știe ce se poate întâmpla.
Si pe mine m-a muscat alalteri si mi s-a umflat am fost sa-mi iau un mar din copac si m-a muscat dar nu aveam inmic in picior era doar gaura facute de acul viespi
Nu draga mea nu se poate intampla nimica stai linistita pe mine si in picior si o data aproape de ochi dar nu am patit absolut nimic in aprox. 3 zile iti ispar durerile si toate alea Bafta !
Nu e periculos, era pericolos daca te pisca in zona gatului, dar daca tea piscat de deget nu-i nimic grav, o sati treaca