Buna!
Sfatul meu este sa nu faci abuz de medicamente, Chiar daca te doare o sa-ti treaca. Eu in perioada menstruatiei am si dureri de cap si de burta si sani ca nici eu nu mai stiu ce ma doare, dar nu ma plang, ma tine asa o zi, apoi imi trece.
Sper ca te-am ajutat!
Multa sanatate iti doresc!
Multumesc mult pentru fundita si ma bucur ca te-am ajutat!
O zi cat mai frmoasa iti doresc, fara dureri!
Poti lua la 5 inca unul[diferenta trebuie sa fie intre ele de 4 ore] dar mai bine ia un ibuprofen
Bună!
Nu se administrează Paracetamol pentru durerile menstruale deoarece NU este prea eficient.
Totuşi, dacă tu vrei neapărat, având în vedere că ai cam 15 anişori ( după ID-ul de user ), POŢI lua maxim 5 tablete/zi, la interval de MINIM 4 ore între tablete.
Pentru a atenua temporar aceste dureri premenstruale, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) şi unul dintre următoarele medicamente : Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
De asemenea, ca remediu "casnic" se mai poate folosi o sticlă pe care o umpli cu apă fierbinte ( atât cât să NU te ardă, deci să fie suportabilă ) şi o pui pe burtică ( în zonele dureroase, ovare, sau pe spate ), ori dacă ai o pernă electrică, e ideală.
Toate cele bune.
Incearca un indometacin.e mai indicat decat paracetamolul in astfel de situatii!
Daca iei prea multe pastile ai sa vomiti pentru ca nu este bine sa iei atat de multe...incearca sa te relaxezi