| Nedelcu_Diana_1998 a întrebat:

Astazi m-am operat de apendicită.Nu a venit nimeni la mine in salon sa ma informeze despre alimentatie, recuperare si dupa cate zile pot sa ma externez.Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Clorox a răspuns:

Mananci ce-ti dau ei, iti sugerez branzica de covalact pe care poti s-o combini cu piure de cartofi (Mie mi-a placut combinatia), oua fierte si mancare usoara. In prima zi nu prea ai cum sa te dai jos din pat, dupa prima zi este necesar sa te plimbi ici-colo in salon, ia-o usor. In general te tine 7 zile, dar poti fi o exceptie, poate sa dureze si 5 zile si 2 saptamani, asta daca prinzi o raceala sau daca apar complicatii.

| Nedelcu_Diana_1998 explică (pentru Clorox):

Chiar am incercat combinatia piure branza si chiar mi-a placut! Imi multumesc ca mi-ai raspuns la intrebare!

| Clorox a răspuns (pentru Nedelcu_Diana_1998):

Nu ai pentru ce happy

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Supa usoara fara fidea, oua fierte, piure simplu cat mai dietetic de cartofi.