Din moment ce nu iti mai curge sange, o sa-ti treaca.Chiar daca e prima taietura, stai linistita ca toata lumea pateste asa cevanu e nimic grav. Sfatul meu este sa iti pui pe rana putin tifon cu tinctura de propolis(are efect cicatrizant)si apoi deasupra un leucoplast, astfel vei proteja rana mai bine.Vata nu te sfatuiesc sa pui pentru ca lasa scame si se poate infecta rana daca raman lipite acolo.
Dupa ce iti va mai trece(dupa 4 zile) sa te dai cu Mibazon sau crema de galbenele ca sa grabesti vindecarea.
Daca observi ca locul capata o nuanta de negru sa te duci la medic.
Fruntea sus ca nu e nimic grav!
Nu e grav, chestii de genul se intampla mai tot timpul, cam intr-o saptamana nu se va vede deloc, iar cojita se face in 2-3 zile daca nu o sa bazai locu respectiv.
Se mai intampla.
De exemplu eu m-am taiat la deget cu cutitul din greseala.
Ai grija sa nu se infecteze.
Daca s-a murdarit rana curata bine cu apa oxigenata.
Am un prieten care a facut ceva asemanator.Depinde si unde te-ai taiat...De exemplu, el tot in cutia de pateu si a facut exact pasii ce i-ai facut uh si si-a taiat tendonu`.A facut operatzie.Nu vreau sa te speri dar ar fi bine sa te duci la medic si el iti la spune.Si nu te baza doar pe shange! Daca a curs atat inseamna ca ai facut o hemoragie dar a fost una ushoara.Repet.Du-te la medic si vei afla.Tzi-am zis...depinde unde te-ai taiat.El si-a taiat tendonu` si a facut operatzie.Mult Noroc. Pwp
Mario1996 întreabă: