| clarraxdxs a întrebat:

Buna. Astazi m-am vaccinat cu prima doza de Pfizer (sunt minora), aici in satul unde locuiesc. Pentru ca majoritatea satului stia de acest lucru, in drumul meu inapoi spre casa anumite femei (aici toata lumea cunoaste pe toata lumea), mi-au spus diferite chestii, precum reactii adverse dubioase sau chiar infertilitate la femei. Ideea e ca eu sunt o persoana usor influentata de parerea oamenilor si mi-au spus acest lucru atat de multe persoane incat am inceput sa si cred, dar nu in totalitate. Si acum vin si eu cu intrebarea, este sau nu adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
32 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sunt efecte adverse asta este clar, citeste pe google informatii despre acest vaccin pe care l ai facut, ce varsta ai?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este adevărat.

| doctorandus a răspuns:

Eu am facut doua doze de Pfizer in Olanda si mi-a dat un prospect cu reactii adverse. Azi am facut a doua doza si n-am avut cine stie ce simptome, cel mult durere in bratul in care am fost injectat.

| doctorandus a răspuns:

Post hoc ergo propter hoc.

| anonim_4396 a răspuns (pentru doctorandus):

Aha. Dacă ai fi făcut puțin efort să citeşti articolul sau să cauți alte materiale despre cazul acelui băiat ai fi descoperit că nu e vorba de aşa ceva.
Dar bravo ție, ai auzit cuvinte în latină şi ştii să le şi repeți.

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

"This case is currently under investigation and until the investigation is complete, it is premature to assign a specific cause of death."

Bun. Dacă l-ai citit poate înainte atunci ai aflat că e vorba despre "copil sănătos mort şi cu inima mărită şi înconjurată de lichid după un vaccin despre care se ştie că poate provoca probleme cardiace". Cum să fie deci o eroare logică să fie făcută o investigație după asta?

Nu *investigatia* este o eroare, ci concluzia prematura ca ar fi murit de la vaccin.

Unde am spus că a murit de la vaccin?

| GabiDumitrescu a răspuns:

"Inainte oamenii traiau in mocirla, cu porcii in casa, cu capușe, cu paduchi, cu haine nespalate de o saptamana sau mai mult, mancau mancare nespalata(cu pamant) si tot erau mai sanatosi si fericiti ca noi." Foarte fericiti pana la venerabila varsta de maxim 35 de ani la care crapau in medie...
"Sa nu ai incredere în specialiști, ca majoritatea in ziua de azi ajung pe functia respectiva cu pile, ei habar nu au ce muncesc si ce fac." No comment. Efectiv nu ai cu cine...

| gabicoo a răspuns:

Răspuns pe scurt: În cazul acelor "duamne" e vorba de prostie + răutate! Trebuia să le întrebi câte clase au absolvit și care a fost ultima carte citită!

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Am uitat să precizez: Sunt vaccinat cu Pfizer (ambele doze) și am avut reacții minore!

| NLS a răspuns:

Tot astazi m-am vaccinat si eu cu Pfizer, dar in Germania (unde locuiesc).

In urma cu 5 saptamani, o ruda de-a mea mai indepartata a murit in conditii destul de dubioase, si toti apropiatii si toate rudele au pus asta pe seama vaccinului pe care il facuse cu 3 saptamani in urma.

Nu s-a descoperit nici acum cauza exacta, decat ca a facut un infarct, dar de la ce a venit acel infarct la o persoana care nu avea boli cunoscute, nu se stie.

La Pfizer (si la celelalte) cel mai mare pericol ar fi, sa faci tromboza...iar la Pfizer acel pericol e extrem de redus, poate un caz la 100.000, sau mai rar.

Statistic si realist vorbind, sunt mult mai mari sansele sa mori sau sa ramai paralizat in urma unui accident rutier, sau din cauza caldurii, inundatiilor (in Germania in zilele trecute au murit cateva zeci de persoane dintr-un singur oras, luati de viitura)
decat sa patesti ceva grav de la vaccinul Moderna sau Pfizer (despre celelalte prefer sa nu comentez, caci nu am prea auzit decat povesti nefondate, nu cunosc nimic concret).

Povestile despre infertilitate, cipuri, 5G, control, etc, au fost inventate de "medici" Dr. Honoris Causa cu maxim 8-10 clase, si alimentate de Radio Șanț.

| johnnny123 a răspuns:

Vin si eu cu o contra-intrebare: cati ani de medicina au impreuna toate femeile alea din sat care ti-au spus asta?

| clarraxdxs explică (pentru johnnny123):

Bine spus.

| xerxes1 a răspuns (pentru johnnny123):

Tu cati ani de medicina ai johnnny123?
Dar de biologie moleculara sau genetica?
Ai invatat medicina de la domnul Cațu?
Bravo!

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru johnnny123):

Felicitari!

| johnnny123 a răspuns (pentru xerxes1):

Nu am, si din cate stiu nici Cațu. Dar tocmai din acest motiv aleg sa-i cred pe cei care au, nu pe babetele care si-au petrecut viata pe prispa casei jumulind gaini.

Nu trebuie sa ai studii de astrofizica pentru a intelege ca pamantul este rotund. Dar daca incepi sa-i crezi pe aia care spun ca pamantul este plat, atunci esti un imbecil.

| aXy99 a răspuns:

Nu este adevarat. Nu te mai lua dupa toti idiotii.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Daca ai studia, nu ai spune prosti.
1. La vaccinurile covid se lucreaza din anul 2001, nu doar de cateva luni.
In rest nu comentez aberatiile tale, ai scris mult si prost, mult si fara rost.

Eu am facut acelasi vaccin din luna februarie. Inafara de o mica durere in umar, ca de la orice injectie, nu am avut nimic. Si am si antecedente medicale.

| xerxes1 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Antecedentele psihiatrice nu au legatura.

Nu este adevarat. Asculta medicii, nu radiosantul.

| RobertMoon a răspuns:

Nu este adevarat, m-am vaccinat ca sportiv profesionist impreuna cu tot lotul de atletism (maratonisti) si nu a patit nimeni nimic si au trecut aproape 5 luni. Nu asculta ce zic toti incultii.

| dinaprilie a răspuns:

E bine.o sa fie bine. poate la a doua doza sa simti un pic de ceva.dar nu e panica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Astazi m-am vaccinat cu prima doza de Pfizer"
De ce?

Chiar asa tanara cum e, sansele sa ajunga in spital din cauza Covid sunt de sute sau mii de ori mai mari decat sa ajunga in spital din cauza vaccinului.

| chuckmanson a răspuns:

Tu te iei după niște babe care caută subiecte de bârfă? Fă-ți a doua doză peste 3 săptămâni cu încredere și lasă teoriile conspiraționiste în spate.
Și eu am făcut tot pfizer și sunt perfect. Singura inconveniență a fost că m-a durut mâna câteva zile, dar în rest nimic.

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

Tu chiar apleci urechea la toate analfabetele?

| Andresso a răspuns:

Inca ceva, nu asculta ce-ti spun necunoscuții, mulți se cred mare deștepți pe aici. Gândește simplu, viața trebuie traita asa cum o știi de mica si asa cum ai fost învățată sa o trăiești, nu te lăsa influențată de minciuni si bazaconii.
Baftă!

| Hdhdqqef a răspuns:

Vaccinul contine elemente ce se gasesc si in branza, oua, sare si zahar si un ARN messager. Daca ar fi sa judecam, daca nu ai ramas infertila de la cele de mai sus nu ramai nici de la asta. Alte efecte adverse, maxim o sa te doara putin.