| clarraxdxs a întrebat:

Buna. Astazi m-am vaccinat cu prima doza de Pfizer (sunt minora), aici in satul unde locuiesc. Pentru ca majoritatea satului stia de acest lucru, in drumul meu inapoi spre casa anumite femei (aici toata lumea cunoaste pe toata lumea), mi-au spus diferite chestii, precum reactii adverse dubioase sau chiar infertilitate la femei. Ideea e ca eu sunt o persoana usor influentata de parerea oamenilor si mi-au spus acest lucru atat de multe persoane incat am inceput sa si cred, dar nu in totalitate. Si acum vin si eu cu intrebarea, este sau nu adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
32 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Antecedentele psihiatrice nu au legatura.

| johnnny123 a răspuns (pentru xerxes1):

Nu am, si din cate stiu nici Cațu. Dar tocmai din acest motiv aleg sa-i cred pe cei care au, nu pe babetele care si-au petrecut viata pe prispa casei jumulind gaini.

Nu trebuie sa ai studii de astrofizica pentru a intelege ca pamantul este rotund. Dar daca incepi sa-i crezi pe aia care spun ca pamantul este plat, atunci esti un imbecil.