| KatyKat a întrebat:

astept pe o prietena buna buna, sa vie de la Italia, si trebuia sa vie duminica, dar tot nu o venit inca, de ce oare, app, venea cu avionul, nu cumva? stiti voi ce?;( adica de ce nu vine?;( plizz ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Zady a răspuns:

Iti spun eu ca mai mult ca sigur a intarziat si a pierdut avionul sau a intarziat avionul, sau pur si simplu nu a putut decola din cauza conditiilor meteorologice nu cred ca ai de ce sa iti faci griji

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai auzit de telefon?

| rosto a răspuns:

Nu cumva ce? avionul nu s-a prabusit, stai linistita, aflai pana acum de la stiri happy

| valy a răspuns:

Poi. poate nu a mai putut pleca spre Romania. posibil sa fi avut intarzieri avionul.si sa decis sa nu mai astepte,, sau avionul lor a fost anulat.sau sa decis sa mai vada cateva chestii prin Romania inainte de a veni la tinehappydaca era ceva. avionul dureaza 3 ore.si nu 5 zilehappypana si autocarul ajunge in mai putin de 5 zile din Italia in Romaniahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bizzare, ai auzit ca in timpul mersului cu avionul, esti obligat sa iti inchizi telefonul? Ca si in spitale de altfel.

| MrNobody a răspuns:

Eu cred ca Bin Laden a detonat avionul in care era prietena ta laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Lexa, vai, serios? Am si eu o intrebare atunci: de cand drumul spre Romania dureaza cateva zile? Cica a venit cu avionul, nu cu bicicleta. De duminica pana astazi a trecut ceva timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bizzare, imi cer scuze. Eu nu am notiunea timpului, pentru mine neexistand vineri, duminica, 10august, 5mai, 3am, etc. Nu am observat "micul detaliu" cu data. happy