Bună! Am găsit și eu pe cineva ca mine! Și eu am fost la psiholog deoarece am avut probleme sentimentale, si am fost departe de părinți. Faza e că mama stă in Italia și o văd cam rar, iar tata a murit când aveam 8 anișori din cauza cancerului Nu prea am avut prieteni si nici nu prea am, adică vorba aia.''Doamne apără-mă de prieteni că de dușmani mă apăr singur'', e greu să îți găsești un prieten, lumea e rea și critică. Eu am avut mulți prieteni dar degeaba, eu am o colega care imi era o prietena foarte buna, dar ea mi-a spus niste lucruri ce au umplut paharul. Din clasa a 4-a m-am cam imbolnavit, adică leșinam mereu din cauza stresului..Am decis să merg la un psiholog. A fost foarte bine și m-a ajutat mult! Un psiholog îți este prieten,e calm cu tine și poți discuta orice cu el! Deci da,te sfătuiesc să mergi la un psiholog,îți va fi mult mai bine! Și în legătură cu prietenii.ei bine,trebuie testați, ai nevoie de un prieten adevărat și nu uita să mergi la un psiholog. Eu am fost și acum sunt altă persoană, adică m-am schimbat, am luat totul de la inceput, tu o sa faci ce o sa crezi ca o sa fie mai bine cu ajutorul unui psiholog. Și apropo, ai uitat să precizezi vârsta. Să îmi dai mesaj pe privat și vorbim acolo dacă vrei.Îți doresc numai bine, o zi bună!
Apropo,nu costă așa mult..depinde,la copii/adoleșcenți costă mai puțin iar pentru adulți e puțintel mai scump.
Cunoaşte oameni noi, nu cred că psihologul ar putea fi soluţia. Fericirea vine din interior.
Poti sa trimiti in PM pagina de facebook!
Salut. Nici eu nu am fost vreodata dar stiu cum e caci mama mea este. Si da, te ajuta foarte mult. Te ajuta mult doar faptul ca ii spui, dar sa-ti mai dea si sfaturi. O sedinta nu poate fi prea scumpa, dar depinde de cate faci. Daca vrei sa mergi doar o data, cat sa ii spui problema ca el sa te ajute atunci va fi mai ieftin. Pentru problema ta chiar ar fi bine sa mergi caci daca tinem in noi sentimentele riscam sa ne afecteze si ca situatia sa se agraveze. Sper ca ti-am fost de ajutor. Pentru mai multe intreaba psihologul
Foarte bine ca te-ai decis sa iei legatura cu un psiholog, pe mine m-a ajutat foarte mult. Preturile difera, eu de exemplu am dat 90 de lei pentru consultatie, dar nu te uita la bani, gandeste-te cat de mult te va ajuta
andy6642 întreabă: