| Andruta99 a întrebat:

Buna! Ati fost diagnosticati cu cancer la colon, voi sau apropiati voua? Ce v-a trimis la doctor, ce simptome ati avut?
Si daca da, la ce varsta?
Multumesc, sanatate! O zi frumoasa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Am o vecina a carei mame a avut. Au dus-o in Ungaria la tratamente... Femeia s-a vindecat complet si e trecuta de 60 de ani.

| blackann a răspuns:

Multa sanatate

| sabin89 a răspuns (pentru blackann):

Ce pățiși de ai ajuns după gratii?

| blackann a răspuns (pentru sabin89):

M a raportat patricia, imi trimite mesaje ca "mi-a pus blestem la God"

| DjSannan a răspuns:

Cancerul la colon este o afectiune serioasa care poate avea simptome diferite, in functie de stadiul in care se afla si de localizarea tumorii. Unele dintre simptomele comune ale cancerului de colon pot include dureri abdominale, modificari ale scaunului (cum ar fi diaree sau constipatie), oboseala, pierdere in greutate neobisnuita si sangerare rectala. De obicei, o persoana poate ajunge la medic datorita prezentarii acestor simptome sau datorita unor teste de screening recomandate pentru persoanele cu risc crescut de a dezvolta aceasta afectiune.

Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra despre orice simptome sau ingrijorari medicale pe care le aveti, indiferent daca credeti sau nu ca sunt legate de cancerul la colon. Medicul poate evalua simptomele dumneavoastra si poate recomanda teste sau alte evaluari suplimentare daca este necesar

| IceRope a răspuns:

Ești singură la părinți?

| Andruta99 explică (pentru IceRope):

Mai am un frate. De ce? happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru IceRope):

Ce intrebare sa moara gibilan laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andruta99):

Vrea sa fie el fratele tau laughing

| IceRope a răspuns (pentru Andruta99):

Am vrut să știu câți deștepți mai sunt în familie, asemeni ție.

| IceRope a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing

| IceRope a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing Mai degrabă tac-su. big grin