| Andrebx a întrebat:

Atunci cand nu mai esti virgina, esti dispusa mai mult la raceli? (Jos)
De azi dimineata am o senzatie ca-mi vine sa fac pipi dar cand ma duc la baie, nu se intampla nimic. Tin sa precizez ca am dormit cu geamul deschis si fara pantaloni. E posibil sa fi racit si sa se manifeste asa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nicio legatura

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Virginitatea nu are nimic de aface cu racelile!
Infectiile vaginale se datoreaza sexului fara protectie in marea majoritatea cazurilor, nu a racelilor, ca nu-ti intra vantul in poponet si te infecteaza.
Cum dumnezeu sa racesti daca ai dormit in toiul verii fara pantaloni?
Dar tu dormi si vara imbracata cu pijamale?
Vara dormi in chiloti si eventual un maieu subtire, automat cu geamul larg deschis, daca nu ai aer conditionat in casa.

Mai lasati prostiile cu curentul, ca nu traiti cu capul sub pamant, ca acum 100 de ani!

| 1singuratic a răspuns:

Ce legatura are raceala cu virginitatea.doar nu crezi ca ai tras curent prin vagin