Am o intrebare! Daca ai buza groasa pentru ce sa iti mai faci piercing? Ca sa atragi mai mult atentia asupra acestui micut defect? Normal ca te va durea si in afara de asta risti sa te trezesti cu cine stie ce infectii daca nu mergi intr-un cabinet specializat, in care se sterilizeaza totul ca la carte.As vrea sa inteleg ce va determina sa va mutilati din proprie initiativa, dar probabil nu am sa reusesc.
Ai mare grija ce faci!
Cu pistolul e mai putin dureros!
Iti dai seama, daca ai buza mare si-ti mai etalezi si un piercing ce urat o sa arate?
Mai bine stai linistit. Defectul o sa fie vizibil oricum.
Cu pistolul se face numai ureche.
fa-ti cu un ac mai gros, e unu special la farmacie.
da, si doare, dar nu tare. eu mi-am facut singura.
1. Nu am inteles faza cu "am buza groasa" Cum ti-ai dat seama ca e mai groasa decat la vreo amica de-a ta? Ati masurat? Trecand peste asta...
2. Daca ai 14 ani nu iti recomand sa iti pui de pe acum piercing, esti cam mititica. Asteapta pana in clasa a 10-a cel putin... a 10-a, a 11-a, poate mai scapi de discutiile pe care le vei avea cu parintii acasa si cu profesorii la lice.
3. Un piercing de calitate NU se face niciodata cu pistolul (pistolul creaza un spatiu propice intrarii microbilor in corp, cauza a multiple infectii)
4. Concluzia de la 3: gaura se face numai cu un ac medicinal (sau branula, depinde de grosime), ambele de unica folosinta si trebuie facuta numai si numai la un salon de tatoo& piercing.
5. Nu doare foarte tare, e o durere puternica dar de scurta durata.
6. In Constanta sunt multe saloane, este unul in zona Dacia langa scoala nr. 12, unul in Tomis Mall, unul langa farmacia Miga/plaja Modern etc. Daca nu cunosti deloc Constanta, nu vad totusi cum as putea sa te ajut. Cred ca e mai usor sa cauti "saloane de piercing Constanta" pe google
7. Daca te hotarasti sa faci un piercing, trebuie sa stii ca piercingul trebuie ingrijit destul de mult in primele 2-3 luni, sa cureti dimineata si seara zona respectiva cu spirt. In cazul in care se infecteaza, trebuie neaparat sa mergi la doctor. Piercingurile se vindeca diferit in timp, in functie de zona afectata. Cel mai usor se vindeca in spranceana. Totodata, indiferent de cat de mult il ingrijesti, exista posibilitatea sa nu fie acceptat de corpul tau si sa faci o infectie de toata frumusetea E bine sa te gandesti putin inainte sa faci acest pas (eu port de peste 3 ani de zile in spranceana)
Cam atat
Deeaandreea9156 întreabă: