Buna,
eu am vazut intr-un documentar, ca, in ciudat numelui ei nu poate patrunde in urechile noastre datorita unei membrane care nu-i permite.
Ele iubesc locurile racoroase si umbroase, deci de aceea s-a ascuns in camera ta...
nu stiu daca ne musca, dar daca ti se umfla si ti se pare grav mergi la un doctor, ceva...
Ai grija de tine
Vezi sa nu te fii lasat insarcinatanu are ce sa-ti faca.doar sa nu fii fecundat in tine...ca ar fi nasol de tot.cum sunt sanse mici pentru asta nu patesti nimica.
Stii nu cred ca te-a muscat deloc.probabil ai avut impresia asta deoarece ai vazut-o si stiai ca e in camera.asa ca stai linistita.
Daca te ciupeste de brate maini etc. in afara de ureche inseamna doar ca era un Tantar Banal ^^ Be Happy!
Daca te zgarmana ceva in ureche. Atunci Be Sad... s-ar putea sa iti fi intrat acea "insecta" in ureche si sa fi zgarmanat acolo la timpan.
Daca nu prea auzi bine cu o ureche. Du-te la ORL...
Nu e ceva grav. Iti va baga un "betisor" in ureche cu o camera video in fata. Nu te va durea deloc.
PuP si ai grija cu insectele astea!
Deci eu unul am auzit ca urechelnita iti muscha timpanul si daca nu mergi urgent la doctor poti surzi si pentru ce? din cauza unei insecte?>
Eu stiam ceva de genu ca daca iti intra in ureche nu vei mai auzi. dar daca iti este frica vorbeste cu parinti tai si consulta un doctor