Da,e foarte bun Si eu l-am folosit(bine, nu am avut decat cateva cosuri, nu acnee severa)si chiar daca mi s-a terminat de vreo 2 luni, inca nu mi-a aparut niciun cos de atunci Multe colege cu acnee vulgara l-au folosit si pana la sfarsitul semestrului nu mai aveau aproape niciun cos
Merge bine pe cosurile infectate, mai putin pe punctele negre. Si trebuie folosit de 3 ori pe zi. Usuca putin pielea, nimic care sa nu se rezolve cu o crema cosmetica hidratanta.
Eu il folosesc si sunt multumita de el chiar daca nu face miracole.pe pielea curata si uscata dai cu solutie cat mai des posibil si in 3-4 zile cosurile dispar
Eu iti recomand sa folosesti un sapun cu sulf. e foarte eficient. cauta la magazinele naturiste. e ieftin, 7-8 lei si doar trebuie sa te sapunesti pe fata, dupa care te speli. ai grija ca miroase ciudat!
Eu iti recomand sa folosesti ceva facut de tine acasa, pooti folosi si zynerit dar iti recomand ceea ce fac si eu, merge foarte bine, miere, suc de lamaie, pasta de dinti, putina crema hidratanta, si poti adauga o crema pentru fata sau un gel pentru cosuri, asta am pus eu, poti pune si picaturi de ochi sunt ft bune pentru cosuri, pui acest amestec pe fata il lasi cam 40-60 minute si te speli cu apa, daca crezi ca ti se va usca pielea de la lamaie, date cu crema hidratanta dupa 2 ore dupa ce te-ai curatat
Si are efect? cat dureaza acest tratament pana se "scapa" total de cosuri?
Da are efect, eu de 2 zile imi dau si este ft bun, am scapat aproape de toate, depinde cate ai
Am asa..basicute si se fac cosurimari doar unele dintre ele in rest...o gramada de puncte negre
Apunemi exact ce tip ne miere...ce pasta de dinti... si eu nu am picaturi de ochi..are ceva?
Fury întreabă:
bradley15ani8luni întreabă: