anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună
Azi am cazut cu bicicleta destul de rau, pe mana stângă unde acum 2 ani am avut clavicula ruptă
Pe moment de durere am crezut ca o pot misca
Dar dupa a fost ok
Pana sa vad ca daca o incord putin mai tare ma doare, acum ma doare tot la fel daca o incord
Durerea este putin mai jos de cot exact pe mușchi
Întrebarea e poate sa fie osul sau mușchiul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Strongerthanyou1 a răspuns:

Se intampla, nu-ti face probleme, du-te la doctor! Era rupta daca nu-ti puteai misca mana! Va fi bine, nu e grav daca te duci din timp la doctor!

| Bl4cKLy0n a răspuns:

Probabil e mușchiul. Am mai pățit și eu asa ceva. Îți recomand să te duci la doctor sa vezi dacă ai ceva serios.

| Rpgdei a răspuns (pentru Bl4cKLy0n):

Ce șanse sunt sa am probleme mai grave daca nu ma duc? Ai mei nu stiu limba și se feresc de asta.

| Gheorghe8342 a răspuns:

E de la muschi, fiindca daca era sa ai ceva la os nu mai stateai acasa, era sa ai o durere enorma. Viziteaza medicul!