| Vizuroiu_Ionela_1996 a întrebat:

azi am fost la strand ( piscina) si apa era foarte rece dar cand m-am bagat si m-am obisnuit o simteam calda.
Cand am iesit afara dupa ce am venit de la strand, prietenele mi-au spus ca apa de acolo e foarte rece si o sa fac pneumonie
am inceput sa stranut
e adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Oxymorone a răspuns:

Depinde de sistemul tau imunitar, ai putea face pneumonie sau ai putea raci serios happy incearca bai cu sare inainte ca raceala sa se agraveze si niste ceauri fierbinti happy

| Vizuroiu_Ionela_1996 explică:

Doar stranut, nu sunt sigura ca am racit. Dar vreau sa stiu daca este un mit, sau daca e adevarat ca vreau peste cateva zile sa merg din nou.

| Vizuroiu_Ionela_1996 explică:

Inca nu sunt racita, doar am stranutat in ziua aia de cateva ori, mama vrea sa mergem din nou peste cateva zile si vreau sa stiu daca e un mit, sau e adevarat
am mai fost anul trecut in apa rece si nu mi s-a intamplat nimic.

| secu010 a răspuns:

Pai si esti racita sau doar stranuti? ai febra?