| MatiesIonut152212 a întrebat:

azi am ridicat un halter si m-a durut tare burta, sa am febra musculara? Spuneti-mi daca trebuie sa merg la doctor Dau funda cel mai rapid raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cruxy a răspuns:

Daca nu te mai doare poti sta linistit... probabil ai o intindere de muschi. Daca durerea persista ar trebui sa consulti un doctor pentru a nu fi ceva mai grav.

| MatiesIonut152212 explică (pentru cruxy):

Ia id meu matiesionut91

10 răspunsuri:
| Bogdan4688 a răspuns:

Stiu de o boala in care daca ridici greutati ti se incalcesc matele si trebuie sa te opereze sa ti le descalce.

| NemNUZ a răspuns:

In cel mai rau caz hernie, eu as zice totusi sa mergi la doctor doar asa sa fim siguri.happy si nu mai ridica greutati foarte mari ca nu asa se fac muschii.big grin

| Skeez a răspuns:

Lol
vorbesti serios?
1. nu se spune,, un halter,,
2. nu ai cum sa faci febra musculara daca ai ridicat pur si simplu... insa ca sa luam cea mai rea varianta - cel mai rau lucru care ti s-ar fi putut intampla este sa faci herniewinking

| Bogdan4688 a răspuns (pentru Skeez):

Dar cum se spune ma desteapta pamantului?

| Skeez a răspuns (pentru Bogdan4688):

Mai bogdanel mai
1. daca vrei sa ma insulti alege varianta masculinawinking
2. varianta corecta ar fi haltera

nvm... nu stiu nici macar de ce te revolti asa ca te-am corectat... mai ales ca ti-am si raspuns la intrebare -.-''

| Speechless a răspuns:

Se spune haltera si nu mai ridica greutati mari, poti sa faci hernie.
Daca ai ridicat si te-a durut, fara sa faci efort inainte, inseamna ca s-a intins un muschi sau ai hernie. Daca durerea persista, mergi la doctor.
Fa sport cu cap!

| cruxy a răspuns:

Daca nu te mai doare poti sta linistit. Probabil ai o intindere de muschi. Dar daca durerea persista cateva zile ar trebui sa consulti un medic.

| andreicly a răspuns:

Nu ai nimic.Fa multa miscare in zona abdomenului si misca-te mult! Trece repede in vreo 4 zile.

| Taboo1 a răspuns:

Pai daca asta-i prima data cand ridici haltere normal ca ai febra musculara dar pentru atata nu trebuie sa mergi la doctor
Si eu asa am fost dar dupa 2-3 zile misa dus si e normal ca te dor muschi ca nu-s obisnuiti cu asa ceva dar e normal continua si o sa treaca dela sine