| Ceriik a întrebat:

Azi am stat putin la soare pe la 2-3-4 cu haine pe mine(maieu+pantaloni scurti) si m-am inrosit putin pe umeri. Are ceva daca merg maine la solar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Are, pentru ca deja sufera pielea in zona umerilor, asteapta macar cateva zile daca chiar vrei sa folosesti solarul, desi eu recomand sa uiti acest cuvant ( solarul este nociv pentru piele )

| Ella3133 a răspuns:

Daca spui ca ai pielea rosie, daca te si ustura putin, tu te-ai ars iar in scurt timp pielea ta o sa se cojasca si practic te-ai cam duce degeaba.Mai bine cumpara o crema autobronzantawinking

| Ceriik explică (pentru Ella3133):

Am crema, dar niciodata nu iese bronzul uniform cu ea.

| Ella3133 a răspuns (pentru Ceriik):

Dar se poate sa strici bronzul daca te duci la solar.Pentru ca esti arsa si o sa te cojesti iar bronzul tau o sa se transforme dintr-un bronz uniform intr-un "bronz de tractorist "