| andreea_6267 a întrebat:

azi am vazut ca pe maselele din spate mi-au aprut niste dungi negre...cum pot sa imi dau seama dake piatra sau e carie fara sa ma duc la dentist si daca e piatra cum se scapa de ea fara dentist.nu mi-e frica. dar costa bani.si daca se poate facec fara dentist fac alt ceva cu bani aia daca numai cu dentist se poate face merg la el

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MeridianDolce a răspuns:

Pai nu poti du-te la dentist e ceva grav

| RoXxy a răspuns:

Nu este carie asa ca stai chill.Tot ce trebuie sa faci este sa pui zeama de lamaie amestecata cu bicarbonat si lasi sa actioneze cateva minute dupa care te speli cu pasta ta de dintiwinkingFaci asta in fiecare zi si ai sa vezi rezultatele.Dar ce e mai important:sa nu bei cafea(sau daca bei te speli pe dinti imediat dupa ce ai terminat), si sa nu fumezi(fumatul iti ingalbeneste dintii)big grin Succes!

| Helby a răspuns:

Pai aceeasi problema am avut-o si eu.
Am facut o vizita medicala si mi s-au curatat dintii. Asta e inevitabil. Dupa care mi s-a recomndat pasta de dinti Lacalut. O folosesc de aproape un an de zile si nu am mai avut niciodata probleme cu dungile negre aparute pe dinti.
Dar o vizita la dentist ar fi cea mai potrivita.