Am o carie frate da,dar e partea dreapta acolo nu am simțit durere deloc a dinților in timp ce m-am periat. Sau poate am carie la unul din dinți inferioara,eu pe partea aia nu am nici un dinte spart sau măsea sa se vadă vreo carie dar am pe partea cealaltă o carie la o măsea.
Mă spăl zilnic pe dinți, eu am o carie de mult timp, pe care o sa o tratez.
De la paradontoza poți să ajungi la multe complicații chiar daca te speli pe dinți des.
Poate o fi de la ce am mâncat, am mâncat niste ardei iuți și poate nu am voie.
Pe partea unde am simtit că mă dor dinții nu am nici o carie am dinții sanatosi asta e ciudățenia, până acum nu am avut probleme.
Nu mă doare deloc, doar daca mă spăl pe dinți, daca folosesc peria de dinți. Am pus și degetul și am apăsat și nu am simțit nimic, am atins un pic cu peria de dinți acei dinți și brusc la atingere am simțit o sensibilitate foarte mare. Sper sa nu fie altceva și să treacă.
Păi dacă mănânci, și dupăia nu te speli pe dinți, normal că se cariază.
Lasă câți trece până te însori. Sau rămâi fără.
Mă spăl frate, mereu după ce mănânc mă spăl pe dinți, mă spăl de 3 ori pe zi.
Pe partea am unde am simțit durerea dentara nu am deloc carii dentare
Poate o fi de la pasta de dinți habar nu am, am tot schimbat pasta de dinți nu m-am spălat cu aceeași.
Nu știu ce poate fi, dar poți merge la un stomatolog să vadă ce ai la dantură, poate ai o fisură, crăpături, și intră pe acolo mâncare, și îți afectează gingia...
AlexMaftei2001 întreabă: