| FakeIllusionss a întrebat:

Buna!
Azi dimineata am inceput sa sughit puternic de cum m-am trezit si m-a tinut cam jumatate de ora, desi eram pe stomacul gol. Dupa pranz, aceeasi poveste, sughit puternic, in jur de 30 de minute, si un usor discomfort in piept, ca acum, pe seara sa inceapa din nou, desi a durat doar cateva minute dar a fost acompaniat de dureri in piept. Poate fi ceva de la inima? Tin sa mentionez ca am avut cand eram mica probleme cu inima si am doar 19 ani. De asemenea am de obicei tensiunea mica, in jur de 9-10.
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Cu inima nu, cu nervul frenic da... O lezare sau inflamare care sa afecteze nervul frenic duce la crize de sughit. Daca nu se opreste mergi la un neurolog.