Buna! Dupa parerea cercetatorilor in timp ce adormi corpul intr-a intr-o parazlizie. Nu ti s-a intamplat sa cazi din pat si sa nu simti? Din cauza acelei paralizii. Ei bine, corpul tau s-a trezit treptat si muschii erau inca in starea de paralizie, mai ales daca ai zis ca ai dormit cu mainile sub tine si cu picioarele stranse. Nu enimic grav daca dupa acest mic incident te-ai putut misca! Sper ca te-am ajutat! Te pup!
Nu cred ca este grav si eu amavut citeva probleme din astea,.
posibil sa ai torticolis funda?
Hm,nu stiu ce sa zic,am patit si eu asta odata,chiar cand m-am trezit,nu puteam sa ma misc,incercam sa vorbesc dar,nici un sunet ciudat... in fine,m-am speriat atunci pe moment dar,mi-am revenit rapid, si, nici nu mi s-a mai intamplat, probabil nici tie... sper.
Buna e vorba de un curent, ai dormit cu usa/geam deschis, si eu patesc asa ceva, dar sa imi ia si vorbitu...nu, acum esti ok? dc nu intrebi medicul de fam? sa nu aiba urmari. nu stiu ce sa zic.consultul unui om avizat, e mult mai in masura sa te informeze.o zi buna si multa sanatate
Posibil sa fi fost amortita, iar in legatura cu vocea, este posibil sa fi dormit cu gura deschisa si sa te traga curentul. Dar daca observi ca se va mai intampla spune-le parintilor si mergi la un medic.
Raspuns luat de pe un site ortodox : Crede-ma si eu am trecut prin astfel de perioade, in care inghetam de frica chiar ziua in amiaza mare.Adica esti tot timpul in alerta te temi de tot,ti se zbate inima in piept din tot nimicul,si mai ales cand ramai singur(a), insa noaptea devine groaznic ramai in linistea intunericului si iti bagi capul sub plapuma, transpiratii reci iti curg pe fata...
1. Draga mea in primul rand nu mai sta singura
2.Cand simti ca te i-a, roaga-te... orice...
3. Dupa ce te asezi in pat gandeste la lucruri frumoase
4. Ignora tot ce te sperie... daca poti
5.Nu uita...vor trece, sunt o incercare...
Girly97 întreabă: