Sangerarile intre menstruatii nu sunt normale. Se intampla uneori sa apara o mica sangerare (doua picaturi) la ovulatie, adica la mijlocul distantei dintre doua menstruatii, dar nu e normal sa se intample des.
Oricum, nu ne-ai spus cati ani ai si nici care a fost prima zi a ultimei menstruatii. Revino cu aceste detalii.
Probabil ca este o menstruatie, ar cam fi timpul. Vei vedea maine daca sangerarea continua. Sper sa vada si Abh intrebarea, parerea ei este foarte utila si m-ar interesa si pe mine.
In majoritatea cazurilor, la pubere, dupa prima menstra sau dupa cîteva menstre repetate normal apar anomalii ale ritmicitatii ciclurilor, duratei menstrelor si cantitatii lor. La aceasta se adauga o serie de alte tulburari legate de ciclu : dureri pelvine( de burta), sani turgescenti( mariti de volum si durerosi). Ritmicitatea ciclurilor este complet dereglata: rar cicluri normale de 4 saptamâni, alternand cu cicluri scurte de 2—3 saptamani sau cu cicluri lungi de 5—6 saptamani dar putand depasi 1 pana la 3 luni.
Concluzia este ca, daca nu a continuat sangerarea inceputa ieri, se pare ca organismul tau a mimat o menstruatie.Eu te sfatuiesc sa faci un consult ginecologic ( ecografie ) si apoi unul endocrinologic, pentru analize si tratament. Multa sanatate!
Se poate sa fi venit ciclul mai repede.
Eu una nu am ciclul regulat.
Cateodata imi vine dupa doua luni.
Foarte naspa.
Dar nu ii nimic de speriat.
Daca vrei fa o vizita la ginecoloc.
Draga, fa-ti un test de sarcina.doar daca ai facut stii tu ce cu iubitul.
da s-ar putea sa fie si menstruatia.
Prima zi a ultimei menstruatii a fost in 11 august[atunci am avut prima menstruatie]si am 14 ani.
Cred ca este bine totusi sa consulti un medic avand in vedere ca nu ai menstruatia regulata
LarisaChe07 întreabă: