anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună,
Azi, după aproape doi ani de încercări și plâns am aflat că sunt însărcinată:
Niște sfaturi oare îmi poate da cineva, alimentație sau ceva ce ar trebui să știu …Mulțumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Eu nu am sfaturi ce sfaturi sa-ti dau in afara de cele pe care le stii deja, gen ca nu ai voie alcool, tutun, si ca trebuie atentie la medicamentele pe care le iei, daca le iei (adica sa verifici prospectul si sa citesti daca au contraindicatii pentru persoanele insarcinate) dar vreau sa te felicit si sa iti doresc tie si copilului tau multa sanatate. Felicitari!

| gdsjdpUAS a răspuns (pentru VoidEternal):

Mulțumesc mult!

| tonyc7 a răspuns:

Insarcinata din prima nu aveai cum sa devii. Dar totusi te-ai simtit bine, ai simtit placerea sexuala oferita de un barbat. Deci nu inteleg de ce a trebuit sa plangi in tot acest timp. happy

| gdsjdpUAS a răspuns (pentru tonyc7):

Pt că doctorii nu îmi dădeau șanse, am luat multe tratamente care ma făceau sa ma simt oribil….

| outsidethebox a răspuns (pentru tonyc7):

Acest răspuns al tău este întruchiparea vie a analfabetului functional, adica acea persoana care desi STIE SA CITEASCA, NU INTELEGE SENSUL a celor citite: pentru maria ta, doamna de aici face referire la greutatea cu care a ajuns sa devină viitoare mamica si pe parcurs, la efectele incertitudinii daca va deveni sau nu mamica vre-odata...

| tonyc7 a răspuns (pentru gdsjdpUAS):

Dar nu inteleg de ce erai asa grabita, disperata, sa ramai insarcinata inca de la primele incercari. Aveai (si inca ai) in continuare destul timp la dispozitie. Important e ca te-ai bucurat de sex, asta conteaza! happy Copiii, apar si ei pe parcurs, nu te mai ingrijora...

Răspuns utilizator avertizat
| outsidethebox a răspuns:

Sa fie intr-un ceas bun! Doamne ajuta!

| gdsjdpUAS a răspuns (pentru outsidethebox):

Mulțumesc mult …

| mpreun?facembine a răspuns:

Ma bucur enorm de mult pentru tine si te felicit pentru puterea pe care o ai. Nu voi veni cu un raspuns la intrebarea ta, dar in asemenea situatii importante nu iti recomand sa asculti de sfaturile de pe o retea in care toti sunt anonimi. Cel mai bine intri in discutii cu mamici care sunt dispuse sa isi spuna povestea din vremea cand erau insarcinate. Iti doresc multa sanatate, fericire si sa va bucurati de minunea care cu siguranta va va lumina viata.